Engerdal Østfjell er navnet på det populære hytteområdet nord for Trysil og sør for Femundsmarka.

Hytter og tomter på høyfjellet faller i smak for de fleste. I skoggrensen, 900 meter over havet ligger hytteområdet med panoramautsikt mot Sølenfjellene og Femunden, en av Norges største og vakreste innsjøer.

Skiløypene går gjennom hyttefeltet og tar deg med opp på snaufjellet eller i skogen. En egen flombelyst alpinbakke med tilhørende varmestue og kafeteria gir muligheter for fartsfylte opplevelser. Sommerstid er det flotte fiskevann og jakt- og turterreng rett utenfor hyttedøra. Vandringsstier fører deg kort eller langt, høyt eller ikke fullt så høyt, forbi små sjøer og bekker og hele tiden med vist utsyn i alle retninger.

På Østfjellet bygger vi hytte etter dine ønsker. Lokale fagfolk og materialer sørger for et topp-produkt. Strøm, vann og helårsvei er en selvfølge. Hyttene leveres nøkkelferdig i flere varianter.

Vi tilrettelegger alt papirarbeid for deg, slik som byggesøknader og andre byggesaksdokumenter og følger opp byggeprosessen med alle under-entreprenører.

Siden 1984 har vi bygd over 350 hytter og opparbeidet en kunnskap og erfaring som du får nytte av når hyttedrømmen skal realiseres.

Be om en opplevelse i en av våre hytter, så ser du selv fordelene ved å velge Engerdal Østfjell. Velkommen til Engerdal!