Hytte med egen oppstu gir deg anledning til å la ungdommene kose seg på hemsen med film eller spill. 2 overbygde verandaer gir deg mulighet for solrike terrassetimer hele dagen. 4 soverom, egen kjøkkenavd. stue og spisestue. Kanskje du ønsker 5 soverom og 2 boder? Da blir vi enige om det!

Østfjell 5 er tegnet og formet i samarbeid med en av våre kunder. Her er alle av kundens ønsker tilpasset våre moduler i stavlaft. Har du tanker og ideér om din egen drømmehytte finner vi løsningen på det. I denne modellen kan man med letthet sitte oppe utover i de sene nattetimer og nyte peiskosen, mens andre kan ha trukket seg tilbake i soveavdelingen på hytta uten å bli forstyrret.

Selve luksusdrømmen i Engerdal Østfjell! 4 soverom gir plass til store familiesammenkomster og med ekstra toalett i tillegg til bad og badstue, egen avd. for kjøkken og spisestue samt romslig stue er det plass til flere generasjoner. Hva med å ferie jul og påske sammen med barn og barnebarn i denne modellen?

Østfjell 4 kan være alternativet for de som ønsker god plass til en bedre middag på hytta. Modellen leveres med egen kjøkken- og spisestueavd. 3 soverom, bad og badstue er fortsatt ivaretatt og i tillegg med en større overbygd veranda for koselige timer på høyfjellet. Tenk dere noen kveldstimer her med utsikt mot Sølen og Femund?

Denne karakteristiske Østfjellmodellen ble i sin storhetstid mellom 1985 og 1995 solgt som en eksklusivitet på høyfjellet. Vinkelen med inngangsparti, soverom og bod ble etterhvert formet til Fjellstua de Lux.

"Folkehytta" som den kalles! Vår mest solgte modell i og utenfor Engerdal Østfjell. Hytta betrakes som den mest komplette i forhold de enkeltes behov og med 3 soverom, stue, kjøkken og bad passer den godt som familiehytte. Østfjellstilen gjennomføres ned til siste detalj.

Modellen kan beskrives som selve grunnmodellen for hele Engerdal Østfjell. Her kommer den karakteristiske Østfjellstilen frem for første gang i 1983. Hytta ble tegnet i den tid da Østfjellet ble grunnlagt og modellen hadde sin storhetstid som selve hyttedrømmen i Engerdal i perioden frem mot 1990-tallet. 2 soverom, stue, kjøkken og bad passer de som ønsker et enklere alternativ i fjellet.